Stævnets geografiske opland


au2parts Hobro
Blåkläder
Torben E. Møller
Nymann Teknik
karl Jensen
Døstrup Tømrerforretning
Lillegaarden El
Volkswagen Hobro
Knauf
BEWI Synbra
KS Auto
Føtex
NOJensen
Hobro_Vinhandel_logo-1
Benefit Hobro
Volkswagen Hobro
Beierholm

Jutlander Bank Cup udvikler sig fra år til år.


Udover, at vi ser tidligere deltagere komme igen, så ser vi år for år nye deltagere.


Stævnets gode ry for professionel afvikling og gode præmier forpligter. Kun ved konstant at forbedre stævnet og lytte til vores deltagere, kan vi gøre os fortjent til at se dem igen til stævnerne i årene fremover.


Som det ses på billedet herover, kommer de deltagende hold primært fra DBU Jylland Region 1, 2 & 3. I 2017 havde vi desuden deltagelse fra Region 4 og sågar et enkelt hold fra København.

Af samme grund afvikles de enkelte rækker i så stor grad, som det er muligt, på tidspunkter, hvor de samme rækker ikke afvikler turnering i de respektive regioner.


Kommer I langvejs fra, tager vi altid hensyn til jeres afstand til stævnet når vi laver programmet. Det vil sige, at er I tilmeldt en række, der afvikles fra tidlig morgen, vil jeres første indledende kamp være lagt så sent som muligt.


I kan derfor roligt tilmelde jeres hold, selvom I endnu ikke har modtaget spilleplanen for jeres kampe i turneringsregi. Skulle regionen mod forventning ændre spilledato, så den falder sammen med afviklingen af den pågældende række ved Jutlander Bank Cup, refunderer vi naturligvis jeres tilmeldingsgebyr.

Om stævnet


Jutlander Bank Cup er et indefodboldstævne, der henvender sig til både eliten og bredden.


Et stævne ud over det sædvanlige. Supergode præmier, speakere, god dommerstandard, overraskelser undervejs og meget mere.


Ris og ros

Hvis du har ris eller ros til stævnet eller blot ønsker at ytre dig om Jutlander Bank Cup, så besøg vores Facebook side.

Kontakt stævneledelsen


Hvis du får brug for mere information, end vores hjemmeside kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte stævneledelsen.


E.  tilmelding@jutlanderbankcup.dk

E.  info@jutlanderbankcup.dk

W. www.jutlanderbankcup.dk

T.  +45 2399 4065 (Claus)

Jutlander Bank
Jutlander Bank
Hovedsponsor - Sport 24
Mediesponsor - Hobro Avis/Nordjyske Medier
IT Sponsor - Refurb ApS