Om stævnet

Sparekassendanmark Cup er et indefodboldstævne, der henvender sig til både eliten og bredden.


Stævnet afvikles i de fleste rækker med A-, B- & C-slutspil. Det betyder, at alle hold spiller 2-3 indledende kampe og resultaterne her afgør om holdet havner i A-, B- eller C-slutspillet. Det betyder, at alle de betydningsfulde kampe i slutspillet bliver mellem hold, der med stor sansynlighed har samme niveau.


Der udnævnes vindere i både A-, B- og C-slutspillet. Vi har igen i år endnu bedre præmier til holdene i A-slutspillet, da de alle er puljevindere.


I 2022 vil vi igen niveauinddele alle drengerækker fra U9 til U13. Det betyder, at vi forventer at afvikle både en Premier League (A+B) og en Superliga (B+C). I årgange, hvor der er grundlag for det, vil vi desuden afvikle en Bundesliga (B-niveau). Det samme gælder for pigerækker, hvor vi har 10 eller flere tilmeldte hold.


I 3-mands turneringerne spilles der uden, at vi registrerer resultaterne, og uden slutspil.


Vi spiller grundlæggende efter DBU's regler for indefodbold, men tilrettelser kan forekomme og vil være synlige på vores hjemmeside og som

opslag i hallen under stævnet.


Sparekassen Danmark Cup har altid lagt stor vægt på, at afviklingen sker i forhold til de tider, der er meldt ud i programmet. Det betyder, at der ikke opstår større forsinkelser til gene for deltagerne.


Alle kampe i de yngste rækker dømmes af lokale dommere, med passende erfaring til det niveau, der dømmes på.


De ældste årgange fra U14 og ældre dømmes som udgangspunkt af licenserede dommere. Derudover kan der være licenserede dommere til udvalgte årgange i Premier League i yngre årgange for at sikre et højt dommerniveau, der modsvarer niveauet hos de deltagende hold.


Husk tilmelding på NemTilmeld.dk 


Tilmeld her


Jeres tilmelding bliver først endeligt gældende, når vi har modtaget betalingen.